Flinkvuurwerk is niet zomaar een winkel, nee, wij zijn een vuurwerk dealer!!! Sinds 2006 zijn wij gevestigd aan de Vulcanusweg 261 te Delft. Wij hebben de beschikking over twee vuurwerkbunkers met een opslagcapaciteit van maar liefst 10.000 kg vuurwerk. Wij voldoen aan de strengste eisen en verkopen uitsluitend CE goedgekeurd vuurwerk.

Bij Flinkvuurwerk verkopen wij een groot assortiment van onze leverancier Broekhoff Fireworks International B.V. Broefhoff is een vuurwerk importeur, die inmiddels al meer dan 10 jaar hun eigen vuurwerk, ontwerpt en importeert vanuit fabrieken in Singapore en China, neem ook zeker een kijkje bij de Crown Collection van Broefhoff.

Al jaren is er vuurwerk te koop bij Flinkvuurwerk. In onze gezellige vuurwerkwinkel staan vriendelijke medewerkers met jaren ervaring die echt verstand hebben van vuurwerk. Je kan bij onze medewerkers terecht voor al je vragen en opmerkingen. Want voor onze medewerkers is dit een passie/hobby. Daarnaast helpen zij u graag verder met het invullen van de bestellijst of het controleren van uw bestelling tijdens het afhalen in onze winkel. Bij oud en nieuw hoort natuurlijk een lekkere Oliebol of Appelflap. Deze zijn elk jaar ruimschoots aanwezig voor u met of zonder poedersuiker natuurlijk.

Dit vuurwerk is niet te koop in Duitsland en niet te koop in België, het kan dan ook beslist bij anderen niet harder, niet beter en niet groter zijn!!! Wij leveren vuurwerk van een zeer hoge kwaliteit. Maar bovenal is ons vuurwerk betaalbaar en veilig. Daarnaast hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in de vuurwerk branche.

Namens team Flinkvuurwerk. Wensen wij je elk jaar een veilig en knallend oud en nieuw!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Kijk ook eens op de site van Broekhoff. Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij Flinkvuurwerk in Delft ? Ga naar google streetview.