Toont alle 4 resultaten

crown-collection

Crown collection

De Crown Collection is één van de bekendste merken in Nederland. Het is een collectie die Broekhoff heeft geïntroduceerd en na aardig wat jaren is het duidelijk een merk dat niet meer weg te denken is in de vuurwerkwereld. Het wordt op veel plaatsen verkocht en natuurlijk ook met grote aantallen gekocht.

Een citaat van Broekhoff over de Crown Collection:

Deze collectie is nu al een fenomeen op vuurwerkgebied. De beste fabrieken in China die uitsluitend aan Japan/Amerika en Duitsland leveren zijn door ons benaderd en hebben van onze professionele pyrotechnische afdeling de opdracht gekregen om volgens hun wensen en ideeën dusdanig vuurwerk te maken dat zeer spectaculair is en tegelijkertijd voldoet aan de Nederlandse regelgeving.
Tijdens het ontwikkelingsproces zijn diverse interne en externe vuurwerkexperts meegegaan om de ontwikkeling van de producten kritisch te volgen.

Daarnaast bevat de Crown Collection ook producten die alleen voor professioneel gebruik bedoeld zijn en die worden dan ook alleen gebruikt in professionele vuurwerkshows.