china-red

CHINA RED VUURWERK - VUURWERK MET INHOUD!
China Red Vuurwerk wordt rechtstreeks uit China geïmporteerd. China Red is een inkooporganisatie die voor streng geselecteerde vuurwerkwinkels premium vuurwerk levert. Wij noemen dat; vuurwerk met inhoud.
China Red vuurwerk wordt door vuurwerkspecialisten in China geselecteerd voor de Nederlandse markt en is bij onze winkeliers verkrijgbaar als onderdeel van het reguliere assortiment.

Sinds 2010 hebben wij, samen met de grootste vuurwerkhandelaren van Nederland, besloten om zelf vuurwerk te importeren uit China. Vuurwerk van een kwalitatief nog hoger niveau. Dit is meer dan geslaagd. Naast een betere kwaliteit kunnen we u dit voor een scherpere prijs aanbieden.

China Red is inmiddels de sensatie in vuurwerkland. Top klasse vuurwerk met spectaculaire effecten. Aan de China Red vuurwerk collectie worden jaarlijks nieuwe producten toegevoegd en vernieuwingen geïntroduceerd. Onze collectie bevat inmiddels prachtige artikelen, variërend van 500 grams cakes en siervuurwerkpakketten tot single shots mortieren en mega grote cakes.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.