dumbum

Dum Bum is een Tsjechisch vuurwerk merk. Dum Bum is onderdeel van het bedrijf Klaslek Trading. Klaslek Trading produceert al vuurwerk vanaf 1991.

Klásek Trading sro is het grootste Tsjechische vuurwerk bedrijf en een van de grootste leveranciers van consumentenvuurwerk in Europa.Ons verkoopassortiment bevat meer dan 1500 items van alle categorieën, dat wil zeggen. F1, F2, F3, F4, T1, T2 en P1. Ons aanbod is uitgegroeid tot het grootste in Europa en we zijn er diep van overtuigd dat elke klant zal vinden waarnaar hij op zoek is.

Traditie

Sinds 1991, toen we begonnen met het leveren van pyrotechniek aan het Tsjechische en Slowaakse republiekenetwerk, is er veel tijd verstreken. Sindsdien heeft het merk Klásek een zeer dynamische ontwikkeling doorgemaakt en zijn verkoopassortiment geprofileerd tot zijn huidige vorm. Tegenwoordig gebruiken de pyrotechnics van Klacek duizenden tevreden klanten in heel Europa.

Kwaliteit

Het belangrijkste doel van Klásek is om de beste kwaliteit en prijsverhouding te bereiken, waarbij de kwaliteit hoger is dan de standaard in zijn prijsklasse. De grootste nadruk wordt gelegd op het gebruik van hoogwaardige en goede ingrediënten, die de functionaliteit van individuele producten, de naleving van productieprocessen en zorgvuldige exportcontrole in China en toegangscontrole tot de EU.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.